Ymergårdens Beachcenter

Boka bana

Bokningskalender

Hitta medspelare eller motspelare?

På vår Facebooksida (se länk nedan) finns en community där alla kan göra inlägg. Skriv gärna där om du letar medspelare eller motspelare eller bara vill berätta när du tänker spela för att skapa flera kontakter.

Bokningsregler

Vad kul att du vill spela beachvolleyboll på Borås bästa beachvolleybanor!

IK Ymer har satsat på fina högkvalitativa banor – och för att få njuta av dessa under många år hjälps vi åt att ta hand om dem. Jämna till banan efter dig enligt instuktioner. Ta hand om skräp och var rädd om anläggningen. 

För att kunna fortsätta utveckla banorna kostar det en liten avgift att spela.

I samband med bokning av banorna betalas avgiften. Spelar du på banorna vill vi att du alltid bokar.

Det är inte tillåtet att boka 2 eller 3 banor samtidigt (t.ex 3 banor kl 18-20) Enskild person eller annan organisation får ha maximalt en bana bokad, önskas flera banor samtidigt görs förfrågan till ymervolley@outlook.com. 

Betalningen sker via Swish till nr 123 592 20 42. Ange personen som bokade tiden  som meddelande.

—————————
Dagkort

40kr/person. Efter bokningens slut får du spela vidare resten av dagen på obokad bana. Ungdom under 15år spelar gratis ihop med betalande vuxen.
—————————
Säsongskort*

Medlem** 150kr
Övriga 400kr
—————————

*Med säsongskort kan man maximalt spela på en bokad tid (120min) per dag, därefter i mån av plats. 

**Medlem är den som betalt medlemsavgift och minst hela vårens träningsavgift till IK Ymer Volleyboll.

Avstämning av betalningar sker fortlöpande under säsongen. Spel utan betalning gör att man kan bli avstängd från Ymergårdens Beachcenter.

Avbokning på egen hand är tyvärr inte möjligt. Skicka ett mail till ymervolley@outlook.com minst ett dygn innan utsatt tid så tas tiden bort liksom krav på betalning. Är tiden redan betald återbetalas inte avgiften men kan användas vid annan bokning.

Kan du inte betala med Swish finns alternativa lösningar. Maila till ymervolley@outlook.com.

Kör hårt!

//Beachvolleyteamet i IK Ymer Volleyboll

Företag?

Vill du boka hela anläggningen ett par timmar eller hela dagen? Kanske till företagsevent/företagsturnering eller som kick-off? Maila klubben på ymervolley@outlook.com så försöker vi ordna det ni behöver i form av bollar, instruktör/turneringsledare, prisförslag mm. Omklädningsrum finns att tillgå. Beachvolleyboll går bra att kombinera med föreläsning, konferens eller fest i Ymerstugan eller med grillning i grillstugan. Vi hjälper till med att sätta dig i kontakt med rätt personer.

Evenemang

Open Grön Herr+Dam 17-18 maj (inställd)
Open Grön Herr+Dam 15-16 augusti
Klubbmästerskap – sommaren 2020
SM i Snowvolley – SM-veckan Vinter Borås 2021

Historik

Arbetet med beachvolleyplanerna startade 2018 och under juli och augusti 2019 färdigställdes Ymergårdens Beachcenter. De 3 planerna är av högsta kvalitet och kommer fungera som samlingsplats under många år framöver för beachvolleybollspelarna i Borås med omnejd. Arbetet planeras fortsätta under 2020 med att färdigställa de sista detaljerna.

Vi som bidragit vid byggnationen:

Lövdalens Åkeri
Stäng meny