Sponsorskap

Samarbetet med företagarna i Borås är livsviktigt för oss i IK Ymer Volleyboll. Ekonomiskt stöd till idrottsrörelsen, både till representationslag, breddidrott och ungdomsverksamhet är viktigt var för sig. Sedan 2015 arbetar vi i IK Ymer Volleyboll mer strukturerat med sponsring och erbjuder olika paket.

Är du företagare och vill stötta vår verksamhet och i förlängningen våra spelare på ett eller annat sätt vill vi jättegärna prata med dig. Man kan sponsra genom produkter, tjänster eller med pengar. Tveka inte att maila till oss på ymervolley@outlook.com

Guldsponsorer

Silversponsorer

Våra sponsorspaket heter Guld, Silver och Brons:

Guldpaketet:

Sponsring motsvarande minst 5000:- per säsong. Avtal skrivs över 3 år som grundregel men där praktiska skäl kan föreligga som gör att vi gör kortare avtal. Exponering av ert företags logotyp trycks i cupbladet för Knallecupen samt på en Roll-up med en framstående placering (A-placering). Denna Roll-up kommer ställas upp på Knallecupen såklart, men även på alla hemmamatcher och övriga turneringar/sammandrag som arrangeras av oss under den kommande säsongen! Detta gäller alla tre åren. Dessutom trycks logotypen på matchstället till ett av våra A-lag (Herr eller Dam) eller ungdomslagens tröjor. Matchstället används i tre år. Ni kommer dessutom synas i sociala medier så som på vår Instagram (ikymervolleyboll), vår facebooksida (IK Ymer Volleyboll) samt året runt på vår officiella hemsida. Logotypen kommer också synas tv-apparater i Boråshallen under Knallecupen samt på lagfoton och matchaffischer som sitter i vår monter i Engelbrektshallen.

Silverpaketet:

Sponsring motsvarande minst 2000:- Detta gäller endast för innevarande säsong men vi ser självklart gärna att man sponsrar säsong efter säsong. Exponeringen sker i cupbladet under Knallecupen där logotypen får en B-placering. Logotypen trycks även på en Roll-up där den får en B-placering. Denna Roll-up kommer ställas upp på Knallecupen och på alla hemmamatcher och övriga turneringar/sammandrag som arrangeras av oss under den kommande säsongen. Man kommer också få sin logga på IK Ymer Volleybolls hemsida och under cupen synas på tv-apparater i Boråshallens entré under Knallecupen.

Bronspaketet:

Dedikerad sponsring under Knallecupen. Sponsring motsvarande minst 500:- vid ett enstaka tillfälle. Man får sitt företags logotyp med C-placering, vilket ändå innebär mittuppslaget på cupbladet vid Knallecupen. 

Överenskommen sponsorsumma faktureras. Detta sker i regel i samband med Knallecupen i mitten på september.

Kostnader som tillkommer är reklamskatt (f.n 8%) samt kostnader som uppkommer för tryck på matchkläder. Procedur kring tryckning av kläder sker enligt överenskommelse liksom fakturering av dessa kostnader.

Stäng meny