Nyheter

För att se äldre nyheter, se foton/media, interagera osv följ vår sida på Facebook – IK Ymer Volleyboll

3 days ago

IK Ymer Volleyboll

Omstart!
Det är glädjande att få höra att många saknat volleybollträningarna i januari.
I och med att restriktionerna lättas något kommer alla som är födda -05 eller senare återigen kunna träna. Det innebär att vi återgår till träningar på samma sätt som i december.

De grupper som kör igång igen är:
Kidsvolley
Damer B
Damer C
Kidsvolleyn startar först på onsdag 27/1, övriga måndag 25/1.

Detta är givetvis glädjande, men vi ber alla om att hålla avstånd, inte byta om tillsammans i hallen, undvika onödig kroppskontakt så att även övriga skall få chansen att spela volleyboll igen!

Dessa restriktioner gäller t o m 7/2, vi inväntar nytt besked som sannolikt kommer med kort varsel.

Håll i och håll ut!
See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

IK Ymer Volleyboll

HJÄLP!

Hej! Just nu pågår ett bygge av vår förrådsbod på Ymergårdens Beachcenter och imorgon lördag är det dags att bygga vidare! Har du möjlighet att hjälpa till så skriv här i tråden. Start kl 08.00. Kläder efter väder, arbetshandskar och gärna en hammare. Uppgifter finns gör alla. Har du speciella kunskaper/verktyg så får du gärna ringa!
På sikt behövs en elektriker och rörmokare för mindre kopplingsuppdrag, är du träffad/känner någon som kan ställa upp, kontakta gärna Henrik Klerfors!

Har du beställt Newbody så är paketen i Borås, kan hämtas med start imorgon vid Ymergårdens Beachcenter.

Henrik Klerfors, 0708209307.
See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

IK Ymer Volleyboll

Inställd träning!
Damer C har idag 11/11 inställd träning pga sjukdom. Sprid informationen till varandra.
See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

IK Ymer Volleyboll

Newbodyrekord och efterbeställning.

Aldrig tidigare har så många gjort en så bra insats med Newbodyförsäljning. När tidigare års samtliga draghästar i totalförsäljningen av olika skäl inte sålt kring 50-70paket som det kunnat handla om så har en majoritet av spelarna gjort en kollektiv insats ock bräckt både 2018 års rekord och dubblerat föregående års försäljning.
VI ÄR BÄST!
Ett coronaår med mycket tappade intäkter är det såklart extra glädjande, imorgon sitter styrelsen passande med budgetmöte.

Det har också fört med sig ett logistiskt problem. Vi har ju tidigare kunnat lägga allas lådor på släpkärra och dela ut vid träningar i hallen. Av förklarliga skäl går det inte i år pga den stora volymen.
Vi hoppas alla har förståelse.
Hämtning av sålda paket sker istället hemma hos vår kassör Simon Clarenäs, Sparvgatan 6 i Brämhult. Bussen stannar mycket nära, hållplats Ripgatan.
Simon hållet öppet:
Måndag 26/10 kl 16.00-18.00
Tisdag 27/10 kl 17.30-19.00
Söndag 1/11 kl 9.00-10.00

Hämta gärna din låda så snart det är möjligt! Respektera tider om möjligt och därmed det ideella arbetet Simon gör.
Du delar ut paketen till dina kunder och tar betalt av dem. Hur mycket du skall betala till IK Ymer framgår av följesedeln i lådan.
Vart och när man skall betala framgår av informationslapp som finns vid uthämtning, betalning senast 8/11.

EFTERBESTÄLLNING
Nu är klubbshopen och säljarnas shoppar öppna igen för efterbeställning. När du delar ut dina paket är det bra att informera om att det går att beställa mer. Efterbeställning fungerar precis som första säljomgången. sista dag att klarmarkera sin beställning är 21/11. Med fördel kan man använda direktbeställning och få sina paket snabbare till postombud om man beställer fler är 6 paket. Att dela sin shop digitalt osv fungerar återigen. Uthämtning och betalning kommer ske på liknade sätt.

Återigen – BRA JOBBAT YMER!
/Henrik Klerfors, ordförande
See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

IK Ymer Volleyboll

I dagens damer div 1 möte mot Helsingborg drog tyvärr Ymer det korta strået. Det var en väldigt jämn match där bägge lagen växlade ledningsinitiativet men i de avgörande lägena i alla tre set hade Ymer inte marginalerna på sin sida. Sammanlagt skiljer det 6 enstaka poäng mellan lagen men ändå blir blir det en 0-3 förlust. 😐 Det känns orättvist men sån är idrotten ibland. Samtidigt är det starkt spelat av Helsingborg som hela matchen är bollsnåla och bjuder på väldigt få egna misstag. Bra försvarsspel och framförallt har de emellanåt riktigt bra serv som vi får problem med. Samt att vi inte hittar vårt fina blockspel som vi hade i de inledande matcherna. Vi har flera lägen i alla tre set där vi borde kunna rycka till oss fler poängövertag men taggar inte till riktigt då det krävs och lyfter därmed inte heller upp i nivå. Vi fick med oss en påse med saker att träna på nu kommande två veckor innan nästa match borta 8/11 mot Engelholm. See MoreSee Less

View on Facebook

Stäng meny