Nyheter

För att se äldre nyheter, se foton/media, interagera osv följ vår sida på Facebook – IK Ymer Volleyboll

3 hours ago

IK Ymer Volleyboll

Hej alla medlemmar och supportrar!
På lördag den 31/8 håller vår Diamantsponsor @icamaxiboras föreningsdagar i sin butik! Det betyder att volleybollen får en chans att visa upp sig och dessutom ett perfekt tillfälle för dig att stötta vår verksamhet utan att det kostar dig något extra!!
Genom att dyka upp och göra din storhandling och scanna in en föreningskupong denna dag skänker du 10% av ditt köp till de föreningar Ica Maxi sponsrar. Föreningskupongerna kommer delas ut på veckans träningar och via mail.
Hur mycket av den potten som samlas ihop under dagen som just IK Ymer Volleyboll kommer få avgörs av hur många medlemmar som dyker upp till gruppfoto som ska tas på parkeringen utanför butiken kl. 09.45!! Ju fler medlemmar, desto stötte pott går till volleybollen! Matchtröja/ymertröja på är det som gäller, vi ses där!
See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

IK Ymer Volleyboll

Idag var det 6 killar som dök upp för att montera fundament, stolpar och nät uppe på vår nya beachanläggning vid Ymergården. 3 planer görs iordning inför den stundande invigningen som äger rum den 1 september!
Ännu saknas några detaljer som inte hann färdigt, men snart så…!
Stort tack för ert engagemang Martin (ej på bild), Christian, Simon, Håkan, Henrik, Patrik

Heja Ymer!
#ymergårdensbeachcenter #beachvolleyball #volleyball #invigning #beachfix @ Ymergården
See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

IK Ymer Volleyboll

Elin gjorde jobbet i dagens landskamp mot Norge!! See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

IK Ymer Volleyboll

Dörren är öppen men den observante ser att något saknas. På fredag med start från kl 16 träffas alla som tycker det är kul att vi nu i klubben har 3 beachvolleyplaner och sätter upp näten.
Anmäl här på Facebook att du kommer.

Det behövs hjälp med att bära, kratta, mäta och gräva. Kan man inte något av det får man gärna komma och peppa. När det är klart finns bollar på plats om man vill spela.

Ta med skyffel och kraftigare metallkrattor om ni har.

Vi ses från kl 16 på Ymergården. Kan man inte förrän kl 17 är man varmt välkommen då.
See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

IK Ymer Volleyboll

P R E M I Ä R !
Rykande färsk klubbshop med ny klubbkollektion finns nu redo att besöka och handla i för alla volleybollspelande ymeriter och supportrar. Den 1 september hjälper vi dig igång! Då kommer vi i samband med vår kick-off på Ymergården (se separat evenemang) erbjuda dig som medlem 10% rabatt och kläderna levererade fraktfritt till hallen. Allt du behöver göra är att komma till kick-offen. Vi kommer då också ha kläder för utprovning av rätt storlek.

Inom en månad dyker också ett par helt nya prisvärda knäskydd till de yngsta upp i shoppen, vilket vi vet har varit efterfrågat. Håll utkik efter MT10.

Klubben förtydligar att klubblogga, namn/initialer och utvalda sponsorloggor trycks på kläderna och de är inte valbara, ett beslut taget av IK Ymer. Däremot betalar du som medlem inte en krona för dessa tryck – bättre än för de flesta hoppas vi!

Detta ser vi framemot @ [288604352694:274:Base Sport Sweden AB]
www.basesport.se/klubben-1/ymer-volleyboll
See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

IK Ymer Volleyboll

Säsongsstart!
Äntligen är det dags att får komma in i hallarna igen och få snöra på sig volleybollskorna.

I år kommer all vår verksamhet samlas i Engelbrektshallen, vi hoppas det ska ge en ännu bättre klubbkänsla och ännu bättre samarbete mellan olika lag.

Första två veckorna har vi begränsade halltider, risk för trängsel på banorna, men extra sit-ups och knäböj på avbytarbänken gör alla gott! Fr o m 2:a september börjar ordinarie träningstider som annonseras inom kort.

Vecka 34 och 35 gäller:
Tisdag 20/8 och 27/8
kl 19-20 Kidsvolley – ALLA, dvs level 1-7
kl 19-21 Herrar A
kl 19-21 Damer A+B (två banor andra timman)

Torsdag 22/8 och 29/8
kl 19-20 Herrar A
kl 19-21 Motion + Herrar B (två banor sista timman)
kl 19-21 Damer A+B

Boka också in 1september då det bli kick-off och invigning av beachvolleybanorna – mer info kommer.

Boka också in Knallecupen 13-15september – då behövs ALLA som funktionärer.
See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

IK Ymer Volleyboll

SM-veckan i Tylösand närmar sig sitt slut och Ymer har ytterligare fina resultat att vara stolta över!

I början av veckan kunde ni läsa om Elin Larsson som ihop med Selma Robinson slutade på en suverän 4:e plats i U18 efter att ha förlorat en tajt bronsmatch med 1-2.
Senare i veckan spelade laget även U17 där de gick rent genom gruppspelet och nådde fram till en ny semifinal. Här tog det stopp igen och Elin och Selma fick ladda om inför veckans andra bronsmatch. Denna gången gick det suveränt och de lyckades knipa medaljen på ett bekvämt sätt i tredje set med siffrorna 15-6! I denna åldersklass deltog hela 35 lag (!), mycket imponerande!

Vi skrev även om Clara Häyhänen/Linn Benjaminsson som spelade U16 och slutade på plats 23 efter en 3:e plats i gruppspelet och en vinst och en förlust i B-slutspelet, i sitt första SM och första turnering någonsin!
Senare i veckan ställde Linn och Clara även upp i U15. Efter ett jämnt gruppspel stod det klart efter bollräkning att man knipit 2:a platsen i gruppen och kvalificerat sig till 8-delfinal! Väl där mötte man tufft motstånd och förlorade matchen med 0-2. Efter det vann Linn och Clara de två efterföljande placeringsmatcherna men tappade kampen om 9:e platsen! Av totalt 40(!) lag slutade alltså duon på en 10:e plats vilket är mycket imponerande och lovande inför framtiden!

Grymt jobbat säger vi till Elin, Clara och Linn och stort grattis från alla här hemma som hejat på er på avstånd! @ Beachtravels Summersmash Tylösand
See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

IK Ymer Volleyboll

Medaljer till Ymer Volley på Beach-SM!

Idag avgjordes åldersklassen U23 på SM i Tylösand! Ymer var välrepresenterade och tog medalj på både dam och herrsidan!

Ymeriten Annie Gylling parade upp med Gina Trapp som sedan hon lämnade Ymer för elitserien spelat först för Gislaved och sedan Lindesberg. Annie och Gina slutade 2:a i gruppen och gjorde mycket bra i från sig i slutspelet. I finalen ställdes de mot Linnéa Bengtsson/Ulrika Blomgren men tyvärr tog det stopp där då motståndarna visade sig för svåra i 2 set och matchen slutade 0-2.

Kasper Benjaminsson i par med Axel Grave gjorde suveränt ifrån sig i gruppspelet och vann alla matcher. Som gruppsegrare fick de möta grupptvåan i final, ett lag de då redan hade besegrat med 2-0 i gruppspelet. Finalen blev en jämn och välspelad historia som gick till 3 set där tyvärr Alfred Mjörnheim/Aleksa Petrovic drog det längsta strået med siffrorna 15-12 och snuvade Kasper och Alex på guldet!

Stort grattis säger vi till våra Ymeriter och grymt bra jobbat allihop! @ Beachtravels Summersmash Tylösand
See MoreSee Less

View on Facebook

Stäng meny