Nyheter

För att se äldre nyheter, se foton/media, interagera osv följ vår sida på Facebook – IK Ymer Volleyboll

3 months ago

IK Ymer Volleyboll

Håkan Sigfridsson och Kim Johansson från Ymers herrlag skickar lite inspirerande bilder från för dagen soliga Ymergårdens Beachcenter. Ta dig dit och spela! See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

IK Ymer Volleyboll

Träningstider

Fr o m 27/4 – 28/5 gäller följande tider i Engelbrektshallen:

Torsdag kl 17.00-18.00
Kidsvolley
Torsdag kl 18.00-20.00
Damer A
Damer B
Motion+Herrar A+Herrar B.

Fortsätt följa uppdateringar här med tanke på ev ändringar relaterade till coronapandemin. Fortsätt också följa riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten. Om du har minsta sjukdomssymtom så stannar du hemma. Undvik all onödig kroppskontakt.

Till er som kom för att träna igår måndag så kan vi be om ursäkt, det var en miss att dessa nya tider började gälla denna vecka och inte nästa.

För dig som inte kommer till Engelbrektshallen något mer rekommenderas besök på Ymergårdens Beachcenter som träning inför säsongsupptakten fr o m 18 augusti.
See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

IK Ymer Volleyboll

Imorgon är det dags att öppna upp våra beachplaner vid Ymergårdens Beachcenter. Ett gäng har anmält att de kommer direkt till Henrik eller Annie, några har anmält genom att skriva att man kommer i evenemanget Kickoff, vårpremiär, arbetsdag. Till er kommer jag köpa lite korv som vi kan grilla. Jag ser gärna att fler kommer, vill du då ha korv måste du anmäla senast kl 17:00 idag Långfredag. See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

IK Ymer Volleyboll

INSTÄLLDA EVENT – LÄS

Effekterna av coronaviruset har lett till flera inställda event som berör IK Ymer Volleyboll.

– Linnemarschen 25 april – omgjord till endagsevent som kommer hållas i höst, inte säkert att vi behöver ställa upp som funktionärer då dock. Om du räknade med att funktionera 25april behövs det alltså inte.

– Säsongsavslutning 30 april – Vår prisutdelning och premiering av framstående insatser samt blindvolleybollturnering ställs in i år. Pristagare kommer annonseras här på facebookgruppen, prisutdelning sker för de som kan på Ymergårdens Beachcenter 11april, se event som kommer inom kort. Vanlig träning istället.

– Junior-SM 9-10 maj – IK Ymer var kvalificerade på både pojk- (ihop med Vingåker) och flicksidan. Kommer eventuellt spelas innan säsongsstart i höst – datum ej klart.

– Open Grön 16-17 maj. Det var tänkt att vi skulle anordna vår första rankinggrundande turnering på beachbanorna för herr och dam denna helg, men tävlingsperiod 2 som sträcker sig t o m denna tävlingshelg är inställd. Nästa tillfälle bli 15-16 augusti hoppas vi.

Sen hoppas vi det får räcka, men lovar att återkomma med mer information när det finns.

Volleybollstyrelsen
See MoreSee Less

View on Facebook

Stäng meny