Nyheter

För att se äldre nyheter, se foton/media, interagera osv följ vår sida på Facebook – IK Ymer Volleyboll

4 hours ago

IK Ymer Volleyboll

Tips för de som vill se historia skrivas ikväll…Idag är ingen vanlig dag.

🏐OS-FINAL🏐 | 🇸🇪️ vs 🇳🇱️
🕣 20:30 (svensk tid)
🌎 Buenos Aires (ARG)
📺 Olympic Channel: bit.ly/2EtqcR8
📊 Livescore och stats: bit.ly/2yETTIE

#SvenskVolleyboll | www.volleyboll.se
Swedish Olympic Team #buenosaires2018 #sweolympic #yog2018swe #YOG2018 Lidingö SK Volleyboll IKSU beachvolley IKSU Riksidrottsförbundet

Foto: OIS/IOC
See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

IK Ymer Volleyboll

Tredje raka för formstarka Ymer!
Engelholm besegrades med 3-0 på bortaplan av ett fokuserat Ymer med en stark trupp på 9 där alla fick speltid.
Engelholm – IK Ymer
0-3 (13-25, 19-25, 16-25)

Närmast var hemmalaget i andra set när de inledde starkt och höll jämna steg med Ymer till ställningen 8-8. Ymers styrka i serve/servemottag visade sig vara tillräckligt idag. Men även i anfall sticker Ymer ut, inte minst Jaxelius som för dagen spelade höger i Henriks frånvaro.
Både Elias och Sam kommer in från bänken i alla set och gör bra ifrån sig, så 👍🏼 där!
Som en av de stora segerorganisatörerna idag utses Hasse Q till MVP av laget och med flera vassa serveserier och stabilt mottag matchen igenom kan Ymer kontrollera matchen och spela avslappnat stora delar.

Nästa match är våra herrar tillbaka på hemmaplan för att ta emot Göteborg United. Välkomna att heja fram dem till seger söndag 21/10 kl. 15.00!

Heja Ymer!
See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

IK Ymer Volleyboll

Segerjubel!
Engelholm besegrades i 3 raka set

..mer info kommer senare

Heja Ymer!
See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

IK Ymer Volleyboll

Den hittills tuffaste matchen för säsongen skedde mot Habo för damlaget. Trots svajigt spel så vann Ymer med 3-1. Setsiffrorna blev 25-17, 24-26, 25-17 och 25-23. Sista set hade Ymer en stark ledning med 7 bollar men tappade sin ledning mot slutet vilket sammanfattar stora delar av matchen. Samtidigt spelade Habo extremt bra och de ska stor eloge för hur många bollar de räddar upp tack vare sin bollsäkerhet och enorma slit på alla bollar!
MVP i dagens match blev utan tvekan Johanna Bodenhem. Hon briljerade under hela matchen i både block och anfall. Hennes stora poängtagning är ovanligt för en center och hon var idag väldigt inspirerande! 💙 #ymervolleyboll
See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

IK Ymer Volleyboll

Nu börjar försäljningen av Newbody i alla lag. Kataloger börjar delas ut imorgon torsdag och vi har till 10 november på oss att göra en lika fantastisk insats som förra året.

En webbshop nås på www.newbody.se/s/TBHLYMD-BHMAQL

För dig som har bekanta i klubben kan du fråga om en länk till deras privata webbshop, alternativt köpa den gamla vanliga vägen via katalog och beställning med hederlig blyertspenna i beställningskatalogen.

Som vanligt kostar alla paket 150kr/st, alla produkter håller hög kvalitet varför vi säljer detta år efter år. Man betalar till den man köper paket av i samband med leverans som lär bli kring v 46.

För dig som säljer finns all infornation du behöver på ett informationsblad i katalogen när du får den på din träning.
See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

IK Ymer Volleyboll

Det blev en stabil 3-0 vinst i damlagets första hemmamatch. Setsiffrorna slutade i 25-10, 25-7 och 25-8. Med bra försvar på motståndarnas anfall så kunde Ymer nyttja lagets starka centerspelare som alla gjorde en bra match framme vid nät. Extra stark var Elin Larsson med flera poänggivande anfall. Att Alice Uddgren servade över 10 bollar på raken inkluderat flera serveess är även värt att lyfta på hatten för 💙 #ymervolleyboll
Foto: Pernilla Häyhänen
See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

IK Ymer Volleyboll

En helg med dubbla segrar!
Herrar A följde upp fredagens seger mot Vindrarp genom att besegra RIG Falköping B på söndagskvällen.
3-1 (17-25, 25-22, 25-16, 26-24)

Herrarna visade upp kämparglöd utan dess like och lyckades efter hårt slit avgöra matchen mot gymnasieungdomarna i fjärde set efter 4 raka poäng vid underläget 22-24!
I början av matchen visade hemmalaget upp en blek insats och precis som i fredags fick motståndarna gott om luft under vingarna när misstag på misstag trillade in.
Liknande matchbild i andra set men här kom upphämtningen igång tidigare och servemottagningen framför allt började sitta.
I set 3 var det Ymer för hela slanten och RIG stod för den bleka insatsen med många oprovocerade misstag. Men de kom tillbaka starkt och fjärde set visade sig vara det jämnaste med bortalaget i förarsätet större delar av matchen. En stark laginsats med mycket vilja gav tillslut Ymers herrar segern!
Till matchens lirare utsågs rättvist Hasse Q #9!
Det var många spelare som höll hög nivå och extra omnämnande förtjänar Kim Johansson och Simon Clarenäs.

Nästa match spelas borta mot Engelholm VS den 13/10.

Heja Ymer!
See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

IK Ymer Volleyboll

IK Ymer Volleyboll tar emot Falköping B på hemmaplan! Vi sänder matchen här live, matchstart kl 15:00! See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

IK Ymer Volleyboll

Seger i hemmapremiären för Herrar A!
Som vanligt blev mötet med Vindrarp en jämn tillställning med en hel del bra volleyboll. Till slut var det dock Ymers herrar som drog det längsta strået.
IK Ymer – Vindrarps VK
3-1 (26-24, 14-25, 25-23, 25-18)

Matchbilden var en riktigt berg-o-dalbana när Vindrarp reste till Borås för att möta IK Ymer i Engelbrektshallen på fredagskvällen. Trots att tongivande spelare Joel Lindberg lagt skorna på hyllan visade Vindrarp än en gång att de kommer bli ett lag att räkna med.
I första set tog hemmalaget initiativet tidigt och höll en stabil ledning men lät genom många egna misstag Vindrarp hänga på. Efter en rejäl dipp visade det sig att Vindrarp var ikapp och dessutom skaffat sig setboll. Ymers herrar tog sig i kragen och setet slutade 26-24.
I andra set tappade Ymer allt och hade till synes glömt bort hur sporten spelades. Coach Qvarnström försökte på alla sätt vända ett allt för stort underläge och tillslut var förlusten ett faktum.
Men en rejäl uppryckning i 3:e och 4:e set ledde till matchvinnare och säsongens tre första set.
”Vi måste få ordning på blocket för att stoppa ett lag som Vindrarp. De tar ca 80 procent av sina anfallspoäng via vårt block utan att vi anpassar oss. I övrigt är jag nöjd med lagets insats idag. Nu laddar vi om och ser fram emot ny match på söndag!” Säger Patrik Johansson.
Till matchens lirare utsågs Henrik Klerfors och vi riktar ett extra tack till vår matchsponsor @eatfavo

På söndag är det RIG Falköping som står för motståndet i Engelbrektshallen och matchen kommer livestreamas via IK Ymer Volleybolls Facebook-sida.
Matchen börjar kl. 17.30.
Varmt välkomna!
See MoreSee Less

View on Facebook

Stäng meny